Monas blogg Aareavaara

Monas blogg Aareavaara

Batongflickan

Välkommen till min blogg! Bloggen startade jag 2008 när jag ansåg mig bli orättvist behandlad av maktens män, och den har varit min rättskipande vän. Den lever kvar än, när historian går igen, och här leker jag ibland häxa med mina filosofiskt analytiska tankar, och ibland skriver jag bara osminkad dagbok. Tyvärr kan du inte kommentera.

Vårkänslor i luften

Januari-December 2018Posted by mona kumpula Sun, March 11, 2018 08:32:59

Fåglarna kvittrade som bara den, när jag tidigare var ut och satte traktorn i fricko, och nu på de lokala halvnionyheterna hörde jag att krogslagsmålen hade varit många, främst i Piteå, men också i Luleå och Gällivare.

Det spritter i kropp och fjädrar, när ljuset har tagit oss med storm. Förändringens tid är här, allt dött börjar leva igen, eller föds på nytt. En tid som ruckar på rutiner, och inte bara inger hopp, utan även oro för förändring.

Hjärnan, ...oj, nu började det stickas i pannloben, och tog stopp.

Jaha, där tog ISTP-kretskortet över INTP, och jag får väl berätta om mitt torrkött i stället. För när melodifestivalen var över, och när lammen tystnat, så lyfte jag fram det blodiga köttet till saltning. Mitt i natten, eftersom jag ännu var pigg. Och nu ligger det där, i det kungligt hovlevererade flingsaltet, med inslag av ekologiskt socker, för att skapa en glansigare yta.

https://highonmbti.tumblr.com/post/142277893815/have-you-done-an-istp-vs-intp-before-also-could


https://www.youtube.com/watch?v=BwHFjtBoxEI