Monas blogg Aareavaara

Monas blogg Aareavaara

Batongflickan

Välkommen till min blogg! Bloggen startade jag 2008 när jag ansåg mig bli orättvist behandlad av maktens män, och den har varit min rättskipande vän. Den lever kvar än, och här leker jag ibland häxa med mina filosofiskt analytiska tankar, och ibland skriver jag bara osminkad dagbok. Tyvärr kan du inte kommentera.

Jag har fått nytt jobb!

Januari-december 2017Posted by mona kumpula Wed, December 20, 2017 17:58:16

Körde hem i det vackra landskapet, och undrade om mina nya arbetsuppgifter ger mig mer lön? Egentligen bryr jag mig inte om lönen så mycket, men det är ju alltid intressant att veta vad som är politiskt korrekt så att säga.

Själva jobbet som jag har fått, är inte det, eftersom det är medvetet undermedvetet, och dolt i systemet så att säga. Men man kan väl säga att jag har blivit internutredare, där beställaren lämnar in en beställning lite finurligt, och jag ska utföra ett extraordinärt detektivarbete utan att de drabbade förjobbarna förstår det.

Hm, undrar hur länge det ska ta för piccolobossar och andra springpojkar att inse det?

Och för er som inte förstår, kan jag ju förklara att det handlar om "ordets konst", och för dig som ännu inte har förstått innebörden av annan vacker konst, så sägs den vackra svarta korpen röra sig tillsammans med vargen, och hjälpa den att hitta det den söker.

Jaha, och nu lite vacker julmusik på det?

https://www.youtube.com/watch?v=Ki0mVpIs0zE